AIRPORT TYCOON 3

28 Mayıs 2009 Perşembe


Oyunun şekli ve işleyişi:
Airport Tycoon 3 büyük bir ekonomi ve havayolu terminali yönetimi oyunu. Uluslararası havaalanlarında karşılaşabileceğiniz her şey var. Dünyanın kırk ayrı köşesinden birini seçerek başlayın. Hava taşıyıcıları ile sözleşme yapın, restoranlar, bilet satıcıları ve otellerle anlaşın. Havaalanınızda kafeteryalar, dükkanlar ve diğer hizmetleri oluşturun. Güvenliği sağlayacak personeller kiralayın. Kendi kampanyalarınızı başlatın veya uçaklarınızın gecikmeleri halinde çıkacak sorunlarla başetmek için tedbirler alın. Kötü hava, aşırı uçuşlar, trafik ve uçakların bozulmaları sizi birçok sorunla karşı karşıya bırakacak.

Oyunun tarzı ve havası:
Oyun gerçekten harika. Sizi havalanı işleterek gerçek bir para babası yapmayı vadediyor. Kendi imparatorluğunuzu oluşturma fırsatı veriyor. Benzersiz 3D performansı, 60 uçak modeli, yolcuların giriş çıkşlarını hatta onları araba ve taksilere binerken takip edebilen kamera sistemiyle heycan verici.

Oyunu bir bilgisayarda kullanabilen oyuncu sayısı: 1 oyuncu
Çoklu Oyuncu: Yok
Yayıncı: Global Star Software
Hitap ettiği grup: Altı yaş üstü herkes

Ekstralar ve özellikler:
Dünyanın 40 farklı yerinde başlayabilme imkanı.
Mükemmel 3D grafikler ve 3D hazırlanmış Renderware motoru kullanılıyor.
Zor senaryolar, onlarca büyük sorun için yönetim becerilerinizi geliştimre fırsatı.
Değişen mevsim ve hava durumu.
Gelişmiş Terminal yönetim araçları.
Kusurları ve dezavantajları:
Bazen çok karmaşık görünüyor.
Bazı gerekli ayrıntıları gösterilmemiş ve sizin bunları izlemeniz gerekiyor.


Gereksinimleri: Windows 98/2000/XP Pentium III 800 MHz veya daha hızlı 256 MB RAM 600 MB boş sabit disk alanı, DirectX 8.1, Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

İndir (239 mb)

0 yorum: