Rollercoaster Tycoon 3 İndir

16 Mayıs 2009 Cumartesi

Rollercoaster Tycoon ® 3 tamamen güncellenmiş ve tüm yeni yüksekliklere için dizi çekmek için yeniden tasarlandı. İnanılmaz 3D grafik ve özel yeni Coaster Cam ™ özelliği, artık her açıdan sizin parkınızı görebilir ve yapılan coasters binebilirsiniz. Sokak seviyesine, asla önce eğlenceli ve heyecan gibi ile parkı görmek için keşif balonu ile parkınızı inceleyebilirsinzi.

Deneyim inanılmaz yeni 3D grafik

  • Ride the Rides with the Coaster Cam™ Bu Coaster Cam ™ ile Rides Ride
  • Build rides easier with the enhanced user interface Yapı rides gelişmiş kullanıcı arabirimi ile daha kolay
  • Light up the night with the new park lighting system Işık gece yeni parki aydınlatma sistemi ile
  • View your park from any angle with complete camera control Görüntüleyin parkı tam kamera ile her açıdan kontrol
  • See breathtaking park vistas including realistic sunsets, moonlight, weather patterns and more... Gerçekçi Günbatımı, mehtap, hava modelleri ve daha fazlası dahil olmak üzere nefes kesici parki olasılıklar bakın ...
Farklı konuk dev bir dizi - Herkes benzersiz!

  • Kendi aile üyeleri ve arkadaşlarını oluştur,
  • Tek tek çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin ihtiyaçlarına cevap ver,
  • (Yüz ifadeleri de dahil olmak üzere tam hareketli kişiler bakın!) Akıllı davranış, gerek bireysel ve sergi bir seyirci olarak.
Diğer Rides and Akreditasyonlar:

  • Yeni Havai Fişek MixMaster ile piroteknik mucizeler yaratın
  • Sandbox "modunda sınırsız para" ile yapı rüyanızdaki parkı oluşturun
  • Kendi mp3 kütüphanenden rides ve havai fişek gösterileri için müzik ekle
Operating System: Windows ® 98/Me/2000/XP (Windows ® XP recommended) İşletim sistemi: Windows ® 98/ME/2000/XP (Windows ® XP önerilir)
Processor: Pentium ® III 733 MHz or compatible (Pentium ® 4 1.2 GHz or compatible recommended) İşlemci: Pentium ® III 733 MHz veya uyumlu (Pentium ® 4 1,2 GHz ya da tavsiye edilir)
Memory: 128 MB RAM; 256 MB for XP (256 MB; 384 MB for XP recommended) Bellek: 128 MB RAM, XP için 256 MB (256 MB; XP için 384 MB önerilir)
Hard Disk Space: 600 MB free Sabit disk alanı: 600 MB boş
CD-ROM Drive: 4X CD-ROM or faster (8X or faster recommended) CD-ROM Sürücü: 4X CD-ROM veya daha hızlı (ya da daha hızlı tavsiye 8X)
Video: Any ATI Radeon™ or GeForce™ 2 with 32MB or higher; or other video card with 32MB and hardware T&L (ATI Radeon™ 64 MB SDR or GeForce™ 2 Pro or other video card with 64 MB or more memory and hardware T&L recommended)* Video: Any ATI Radeon ™ veya GeForce ™ 2 32MB veya daha yüksek olan veya 32MB ve donanım T & L (ATI Radeon ™ ile diğer video kartı 64 MB SDR veya GeForce ™ 2 64 MB veya daha fazla bellek ve donanım T & L tavsiye ile Pro veya diğer video kartı ) *
Sound: Windows ® 98/Me/2000/XP-compatible 16-bit sound card* Ses: Windows ® 16 bit ses kartı * 98/Me/2000/XP-compatible
DirectX ® : DirectX ® version 9 (included) or higher DirectX ®: DirectX ® sürüm 9 (dahil) veya daha yüksek

Oyunun farklı verisyonlardaki demolarına ve daha bir çok yeniliğe ulaşmak için resmi web sistesi: http://www.atari.com/rollercoastertycoon/

Oyunu indirmek için: TIKLA - İNDİR

0 yorum: