Sid Meier's Railroads!

23 Mayıs 2009 Cumartesi

Tüm zamanların en büyük demiryolu inşa oyunu canlı bir 3D Çok heyecan verici seçenekler sunan oyun, henüz temel için zor öğrenmek için kolay oyun özelleştirme araçları, aerodinamik arayüzü ve eşsiz Oyun. En iyi birleştirerek gerçek dünya ve model demiryolu, Sid Meier's Demiryolları! ülkenin en büyük demiryolu imparatorluk inşa sorumlu sizde olmasını sağlar - tren, kargo ve alt satırında yönetmek - bütün meşgul aşımı rakip tycoons karşı kurumsal savaş, kurnaz girişimciler ve soyguncu baronlar!

Gerçek zamanlı olay bir tren ve dünya parça, rota koymak yaşam gelir. Piyasa için hammadde hauling onlara hizmet ve yüz üretilen mal taşıma Şehirler ve sanayi size civarında büyümesi; yüklerinizi tren yaş ve şehirler arası yolcu karıştırma üzerine yüklenir.
-----------------------------------------------


Kolay başlamak için parça döşeme olarak tıklayacak ve sürükleyecek kadar kolaydır. Köprüler, tüneller, demiryolu istasyonları ve anahtarları otomatik olarak nerede olduğunuzu gerektiği kadar bildirir.

Hakim Challenging - Yeni pazar sistemi parçaları arz , talep ve her zaman bir patlama veya büstü neden olabilen karmaşık rasgele olaylar, oyuncuların mali çöküntüyü veya düşmanca devralmaları mecburidir.

Tüm trenler hakkında - 30 tren, ilkel 0-4-0 Planet Super güçlü 4-6-6-4 Challenger için, klasik diesels gelen aşırı kadar modern Mermi tren kullanımı.

LocoBuilder , renk özel logolar için tren liveries özelleştirebilirsiniz.

Üretmek ve satmak, ve savaş fabrikaları, detaylı, özel animasyonlar ile Kereste değirmenler 30 farklı sanayi, mallar 20 farklı eşya var.

Senaryo ve harita editörü desteği kullanım sağlar haritalar ve senaryo oluşturulur. Ister 30 yaşında bir transcontinental demiryolu sadece buhar motorları kullanarak tam bir ırk yaratmak!! Sorun yok!

Multiplayer - acımasız gerçek zamanlı yerel ağ ve Internet oyunu. Ekonomik savaş ve rakibin tamamını satın almak!


Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows 2000/XP
İşlemci: Pentium 4 1,4 GHz veya AMD Athlon eşdeğeri
Bellek: 512 MB RAM
Sabit Disk Alanı: 2 GB Ücretsiz
Video: DirectX 9.0c-donanım piksel ve köşe gölgeleme ile uyumlu 64 MB ekran kartı
Ses: DirectX 7 uyumlu ses kartı veya daha yüksek
DirectX: DirectX sürümü 9.0c (dahil) veya daha yüksek

0 yorum: