RIDE! CARNIVAL TYCOON

28 Mayıs 2009 Perşembe

Oyunun Şekli ve İşleyişi:

Tycoon oyunu. Farklı bir alanda kariyer yapın. Carnival Tycoon'da patron rolünü ele alalım ve bu kişin kendi karnavalılını sıfırdan kurduğunu, reklamlarını yaptığını ve bu işletmeyi geliştirdiğini düşünelim. Tüm kararlar patronun omuzlarında. Siz böyle bir şey için, yani patron olmak için hazır mısınız? Eğer cevabınız evet ise, 25 farklı turne güzergâhı ve 20'den fazla gösteri yeri arasından seçim yapabilirsiniz. Karnavalda bulunmasını istediğiniz oyunlar için geniş bir listeye sahipsiniz. Oyuna çok küçük miktarda bir parayla başlıyorsun. Ama kariyer modunda zenginleşmek için herşeyi yapabilrsin. Görev modunda size 10 farklı zorlu görev verilecek.

Oyunun Tarzı ve Havası:
Carnival Tycoon çok şirin ve hoş görünüyor. Temsili yer ve yapılar oldukça zevkli. Grafikleri ve görev modları oyunu uzun süre oynamanızı sağlıyor. Oyunun seslerine gelince; iyi seçilmiş ses efektlerini ve fonda çalan müziği dinlemekten uzun süre sıkılmayacaksınız. Carnival Tycoon tüm simulasyon ve tycoon severler için iyi bir oyun. Bu oyunu öneririm.

Oyunu bir bilgisayarda oynayabilen oyuncu sayısı: 1 oyuncu
Multiplayer: Hayır
Yayınevi: ValuSoft
Hitap ettiği grup: Herkes

Ekstralar ve özellikler:
Yirmi Beş Benzersiz güzergâh.
Yirmi Orijinal Mekan.
Ilgi çekici Oyun Modu: Kariyer ve Misyon
Dezavantajlar:
Daha fazla tasarım seçeneği bulunsun isterdim.

Gereksinimler: Windows 2003/Me/XP, İşlemci: PIV 1,2 GHz, DirectX 9.0c, 256 MB RAM, boş sabit disk alanı: 300 MB, AGP 32MB DirectX 9.0c, DirectX uyumlu Ses Kartı


İndir (151 mb)

0 yorum: