Ice Cream Tycoon

28 Mayıs 2009 Perşembe


Oyunun Şekli ve İşleyişi:
Ice Cream Tycoon'a hoşgeldiniz. Sizi küçük bir seyyar araba ile milyoner olmaya davet ediyorum. Küçük bir mahallede dondurma satarak kariyeriniz başlıyor. Görevler arasında; bütçe planı hazırlamak dondurma yapmak, fiyatları ayarlamak, satış yapmak var. İstatistikler, eşya almak ve işinizi geliştirmek için size bilgi verecektir. Sonradan yapmayı düşündüğünüz bir iş yada batma ihtmaline karşı bütçe ayrımak önemlidir. Reklam, temizlik, güvenlik(bazı ilçelerde suçlular var) masraflarınız içinde para ayırmalısınız. Sizinde görebileceğiniz gibi Ice Cream Tycoon yönetim becerilerinizi geliştircek ve sizi çok eğlendirecek.


Oyunun Tarzı ve Havası:

Ice Cream Tycoon büyüleyici bir oyun. Renkli grafikleri, çeşitli ses efektleri ve oyuna uygun neşeli bir müziği var. Grafikler profosyonel değil belki ama renkli ve sağlam. Burada basit bir hikayeyle bu oyuna başlarsın. İstersenize dondurma yapmak ve satmak için bir eğitimde alabilrsiniz. Kullanımı kolay arayüzü, üç farklı oyun hızı, büyük oyun olanaklarıyla Ice Cream Tycoon, tycoon oyuncularının dikkatini çekiyor.

Oyunu bir bilgisayarda oynayabilen oyuncu sayısı: 1 oyuncu
Multiplayer: Hayır
Yayınevi: KozmoGames
Hitap ettiği grup: Herkes


Ekstralar ve özellikler:
Geliştirilebilir dondurmalar, arabalar.
Çocuklara özel 25 çeşit dondurma.
Dört ayrı mahallede satış yapabilme imkanı.
Üç farklı oyun hızı
Dezavantajlar:
Yalnızca bir oyun modu var.

Gereksinimi: OS: Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows Me Memory: 32 MB DirectX: 7.0 veya daha sonraki CPU: P2 400 Video: 16MB Video Card

Alternatif isimler: IIceCream Tycoon, Ice Cream Ticoon, Ice Kream Tycoon, Ice Cream Tycon, IceCreamTycoon

ceCream Tycoon, Ice Cream Ticoon, Ice Kream Tycoon, Ice Cream Tycon, IceCreamTycoon.

0 yorum: