Tycoon City: New York

16 Mayıs 2009 Cumartesi

http://www.xoyun.com/oyunresimler/4756/4756.jpeg
Para yoksa icraat beklemeyin!

Eğer paranız varsa bina yapımı oldukça kolay. Boş bir araziye tıklıyorsunuz ve sol üst köşedeki menü aktif oluyor. Buradan seçeceğiniz binanın neye hizmet ettiğini(eğlence sektörü, sağlık sektörü, eğitim gibi...) belirliyorsunuz. Ardından seçenekler açılıyor. Seçiminizi yaptıktan sonra binayı nasıl konumlandıracağınızı ayarlıyorsunuz fakat burada bir püf nokta mevcut. Bir bina kurmak demek, onun size ait tüm bölgeler tarafından kullanılabileceği anlamına gelmiyor. Öyle ki her bina için dairesel bir etkileme alanı mevcut. Konumlandırmayı yaparken bunu dikkate almanız gerekiyor. Ne kadar çok bölgeyi etki altına alabiliyorsanız, o kadar iyi ve o kadar kazançlı oluyor. Zira kurulan işletmeler size para kazandırıyorlar, tabi kendileri para kazandıkça... Bir de binaları geliştirebilme olanağınız var. Başlangıçta bu özellik aktif olmuyor ama tüm kapasitesiyle kullanılan binaları ilerledikçe geliştirebiliyorsunuz.

Teknik yönleri ele alalım

Eğer oyunda grafik arayan biriyseniz, görsel yönden TCNY sizi tatmin etmeyecektir. Muhtemelen yapımcılar çok fazla RAM ve işlemci kullanılmasını önlemek için grafiklerde, detaya hiç önem vermemişler. Performans için iyi gibi gözüken bu yöntem, görsel anlamda oyunu bir kaç sene geriye atmış!

Daha da dahil olmak üzere 50 Manhattan sanayi fırsatları bir gece çalışan bir orta Park konser üzerine koyarak; kentin en yeni restoran sahip bir Wall Street finans şirketi yönetmek; kesim yaratarak ileri moda işletmeler; ve Macy's Day Parade organizasyonu; parçası olarak gökdelenler inşa Sizin hayaliniz New York Skyline; iyileştirmeler yüzlerce ile, kapasite güzelliğini artırır ve storefronts bir itiraz daha kalabalık ve sürücü kar çekmek için işletmeler yükseltme; oluşturmak ve şehir genelinde başarılı zinciri yerleri ile orijinal işletmeleri özelleştirmek; yerde binalar yere kendi oluşturmak için New York versiyonu; NYC vatandaşları, her özellikleri ve beğeni ile binlerce tepkiler görünümünde olan Özgürlük Heykeli, Empire State Building ve dünyanın ünlü New York yerlerinden kalkmış; geliştirmek çeşitli Manhattan mahalleleri, her birinin kendi ile otantik kültürel lezzet.

0 yorum: