Mall Tycoon 2

23 Mayıs 2009 Cumartesi

Seride, Mall Tycoon 2 için yeni bir geliştirici ile sunan yeni ve farklı seçenekler oyuncu bina ve süper alışveriş merkezi yönetimi taklit seyir için birlikte. Mevsimlik temalar (Paskalya, Şükran, July 4th, Noel), özel etkinlikler (satış, promosyon), en fazla dokuz düzeyleri, personel yönetimi, tüketici raporları, gıda Mahkemesi, mali stratejileri ile bir alışveriş merkezi, ve daha bir çok sanal alışveriş merkezi tasarımcısı bekliyor.

Rehber oyuncu kontrolleri ve bina tasarımı birçok özelliğini ve yönetme, bir "inşa" modunda sağlayan ücretsiz öğrenmenize yardımcı olur şekil, boyut veya stil ile sınırsız tasarım. Özel, merdivenler, yürüyen merdiveni, asansörler, banklar, kapılar, duvarlar ve zemin temel, oyuncu yere kadar kendi alışveriş merkezi tasarımı, eğlence, restoranlar, barlar, ve hizmetler dahil , tam olarak her parçasını yerine koyarak... Başarı (ya da başarısız) müşterilerin alışveriş merkezi ve denge giderleri karşı maksimum kazanç için gelir çekici sayısına bağlıdır.
------------------------------------------

İnceleme's Puanlama Detayları

Grafik: 6,9
Grafike alışveriş merkezi tasarımlarında renkli ve özelleştirilebilir.Ancak genel grafikleri eskimiş. Karakterlerin üzerinden bir üst veya zoom bir müşteri perspektifiyle bir FPS görünümünde soyundan ve tüm mağaza öğelerin de farklı resimlerde bir çok bulanıklık var. Tam döndürebilir ve çevresinde kamera zum, bu nedenle her zaman görmek için ihtiyacınız görebilir olmak çok önemlidir.



Ses: 7,1
Sorunsuz caz müziği gerçekten rahatlatıcı ve profesyonel bir müzik bu stili .Ben büyük bir caz hayranıyım dinlerken keyif alıyorum açı.Birkaç ara ses ve tecahürat dışında sorun yok.


Zorluk: Orta Derece
Tüm istatistikler, suç oranları, binanın dengelenmesi bir sorun ve oyunun karşılığı yönetimi yönleri....Düşünerek oynandığı zaman karmaşık bir oyun değil.Oyun karar vermemiz gereken yerde yardımcı oluyor, doğru kararı vermemizi sağlıyor.



Konsept: 7.5
Kendi alışveriş merkezini inşa kavramı bir çoğu gibi bana ön ses vermedi , ama oyunun gerek içeriği gerekse tasarlanışı konsept bakımından yeterli olduğunu önsezilerin işe yaramadığını gösteriyor..

Toplam: 7,7
Mall Tycoon 2 hem iyi ,eğlenceli hem başlangıç ve yeni oyuncular için zevkli bir tycoon oyunu. Oldukça hızlı bir şekilde başlamak gerçekten çok zor ..Belki bir testi çalıştırmak için hataları ve potansiyel sorunları ölçmek için nitelikli oyuncular gerekir .

0 yorum: