Mall Tycoon 3

23 Mayıs 2009 Cumartesi

* 40 mağaza, restoranlar, eğlencelerle ve tiyatro başarılı bir alışveriş merkezi oluşturmak
* Özel etkinlikler barındırın ve reklam kampanyaları ile trafik artırın
* Test 20 senaryolara bir dizi olarak iş becerileri
* Personeli yönetme, mali ve araştırma monitör teknolojisi
* Göreviniz bitkiler ,giyim rafları bir 3D bakış açısından her şey...
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hedefleyen gayrimenkul moguls anlayışlı bir ticari açıdan problemsiz alışveriş merkezi binası ve kendi iş test edebilirsiniz ardından yönetim ve denetleme büyüme. Önce test için 3D alışveriş ve throngs tarafından konur Mall Tycoon 3, restoranlar kimden multiplexes için rüya alışveriş merkezi oluşturmak için, oyuncuların fazla 40 mağaza bulunmaktadır. Ana oyun aşamal, 20 toplam oyuncular zaman içinde hangi zorundadırlar senaryolar zorlu bir dizi yer ayrılmış. Yeni dükkan alışveriş merkezi genişletilmesi sonra ve satış diğer oyunlar gibi odaklı serisi, kar reklam harcanan olabilir kilitli olduğunu, büyük otoparklar ve yürüyen merdiven gibi yükseltmeleri ve eğitim yoluyla personel iyileştirilmesi. Son sonucu ise mümkün olduğunca çok sayıda yeni olarak çeken müşterilerinin mutlu mevcut tutmaktır. The Mall Tycoon franchising önceki başlklar aksine, oyuncu şimdi de alışveriş merkezi veya animasyonlu müşterilerin tıklayın her alışveriş's décor özelleştirmek ve onların ihtiyaç ve mutluluk seviyeleri görmek yakınlaştırabilirsiniz. Sonra senaryo tamamlandığında, oyuncular kum havuzu modunda herhangi bir sınırlama olmadan bir alışveriş merkezi oluşturabilirsiniz.


Özellikler:
Windows 2000/XP Pentium III 800MHz veya üstü
128 MB RAM

8X CD-ROM Sürücü

750 MB sabit disk alanı
Direct X 9,0 uyumlu 3D ekran kartı ve ses kartı.


İnceleme Puanlama Detayları Mall Tycoon 3

Gameplay: 6.2
Bu kum havuzu modunda en iyi modu Mall Tycoon 3 sunulan ancak bu kadar bu modu beri her simülasyon oyunda günümüzde bekleniyor söyleyerek değildir. Sorunları gerçekten hiç de zor değildir ve daha fazla oynadı üzerinde sürükleyin görüldü. Daha fazla oynamak ve bu ödüller kazanmak için iyi hissediyorum vermedi.

Grafikler: 6.0
Bu grafik tarihli kendiniz görebilirsiniz. Burada hiçbir şey bu şaşırtıcı veya göz hakkında cazip's. Ben öğeler özelleştirmeye ve alışveriş merkezi çevresinde onları yerleştirerek olsa da anlar var mi kabul edecektir.

Ses: 5,0
Bir simülasyon oyun Tipik geliyor. Orada hakkında söylenecek daha olsaydı ama ses hiçbirşey gerçekten burada bile ses çalıştı gösterir's.

Zorluk: Kolay
Ben hiç de zor değil Mall Tycoon 3 oynarken buldum. Kolayca tamamlanması ve sorunlar gelecek üzerine hiçbir zaman hareket vardı 20 sorunlar. Eğer gerçek hayatta mali yönetmek değil, bir sorun daha sonra sahte para ele olabilir.

Konsept: 4.0
Bütün 'tycoon' fikri bunu ders çalışmak ve bunun sonuna geliyor olabilir inanıyoruz. Tabii onlar eğlenceli bir kaç yıl önce ama simülasyon oyunları ve özgünlük dışarı giyiyorsun ve bunu hızlı bir oranında yapıyorsun. Burada çok özgünlük burada ve zaten serisinin üçüncü's.

Toplam: 6,0
Mall Tycoon 3 sadece sert 'tycoon' ve simülasyon fanatik için tavsiyelerde gerekir. Eğer bütün yönetimi mali olarak ve nasıl adil bkz Bu olması güzel, ama önce vadesi gelen ancak bugüne kadar gidebilirsiniz.

0 yorum: